Information
 
 
Om Cawells
Cawells grundare har tillverkat och sålt kosttillskott sedan slutet på 1990 talet.
Sortiment består av allt från enkla vitaminer och mineraler, viktminskning, träning till avancerade energi- och lusthöjare.

Affärsidé
Cawells affärsidé är att utveckla och marknadsföra hälsokostprodukter, kosttillskott samt traditionellt växtbaserade läkemedel för egenvård med hög renlighet, kvalité och säkerhet som bidrar till en bättre hälsa för kropp och själ.
Filosofi
Vår filosofi är att ge människor möjlighet att välja rena, säkra och trygga egenvårdsprodukter. Världen runt oss förändras ständigt, idag upplever många en ökad stress och i samband med detta ett flertal olika symtom. Vi hoppas och tror att du redan mår riktigt bra, men om något behövs för att i vissa situationer hjälpa dig uppnå det lilla extra är det självklart att vi vill att det ska vara våra produkter. Vi har bra produktkvalitet, hög servicegrad och snabba leveranser och visst är våra priser riktigt konkurrenskraftiga – de tål definitivt att jämföras. När du ändå jämför produkterna så glöm inte att titta på innehållsförteckningen, det är där den riktiga sanningen ligger. 

Produktutveckling
Vi satsar mycket på att utveckla nya produkter och att kunna erbjuda ett brett register av produkter inom egenvård, energi ,viktminskning och träning för att täcka alla eventuella behov.
 
 
 
Produktinformation som PDF
 
Svensk flagga American flag
Gilla oss